Skip to main content

Uw beweging, onze zorg!

Ervaart u problemen of beperkingen met bewegen? Of kampt u met een (acute) blessure? De fysio en manueeltherapeuten van Fysio-Aktief zijn specialist in het behandelen van uw klachten. Lees meer informatie over welke klachten wij behandelen en neem contact met ons op.

Fysiotherapie voor klachtenbehandeling

Fysiotherapie kan u helpen bij het verbeteren van uw dagelijks functioneren. Heeft u pijnklachten of beperkingen in het bewegen? Doormiddel van fysiotherapie kan pijn en stijfheid aanzienlijk afnemen.

Fysiotherapie maakt gebruik van diverse behandelmethode om spieren, pezen, gewrichten en het zenuwstelsel te optimaliseren. Methodes die gebruikt worden hierbij zijn: oefentherapie, gewrichts en spiermobilisaties, bindweefseltechnieken en dry needling.

Gezamenlijk met u maakt de fysiotherapeut een plan om uw gezondheid weer op de rit te krijgen. Of u nu topsporter bent of iemand op leeftijd? Van jong tot oud kunt u bij onze specialisten terecht.

De weg naar een betere gezondheid

Bent u benieuwd of de therapeuten van Fysio-Aktief u kunnen helpen? Heeft u een specifieke klacht of doorverwijzing van een arts of specialist? Neem nu contact met ons op en maak een eerste afspraak. De therapeuten van Fysio-Aktief staan voor u klaar!

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.