Skip to main content

Manuele therapie

Heeft u complexere lichamelijke klachten, zoals chronische nek-, rug- of bekkenpijn? Dan kan behandeling met manuele therapie uitkomst bieden. De manueel therapeut behandelt patiënten die klachten hebben aan de gewrichten in armen, benen en de wervelkolom.

Fysiotherapie nodig?
Neem dan contact op met Fysio-Aktief.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Goed opgeleide professionals

De manueel therapeuten van Fysio-Aktief zijn gespecialiseerd en hebben de Mastertitel (MMt/MSc). Alle toegepaste manuele therapie is gebaseerd op de de laatst beschikbare wetenschappelijke- en klinische inzichten.

Werkwijze

Middels een nauwkeurig en gedegen onderzoek van de bewegingen in nek-borst en/of lage rug regio kan de manueeltherapeut een bewegingsbeperking of afwijkend bewegen in het gewricht vaststellen. Vervolgens wordt er een gerichte behandeling toegepast om de gewrichten in het optimaal bewegen te herstellen. De manueeltherapeut is de specialist op het gebied van nek-, borst-, bekken- en / of lage rugklachten.

Heeft u gespecialiseerde hulp nodig?
Neem dan contact op met Fysio-Aktief.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Manueel therapeuten bij Fysio-Aktief

De getoonde specialisten kunnen aan u worden toegewezen wanneer u een manueel therapeut nodig heeft.

Paul den Hollander
René Verbeek
Jonno Teegelbeckers
Esther Kliphuis

Inzet van onze manueel therapeuten

Onze manueel therapeuten worden ingezet bij verschillende klachtenbeelden.

De weg naar een betere gezondheid

Bent u benieuwd of de therapeuten van Fysio-Aktief u kunnen helpen? Heeft u een specifieke klacht of doorverwijzing van een arts of specialist? Neem nu contact met ons op en maak een eerste afspraak. De therapeuten van Fysio-Aktief staan voor u klaar!

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.