Skip to main content

Kaakfysiotherapie

Heeft u moeite met het openen van uw mond? Of ervaart u pijnklachten in het kaakgewricht en/of vermoeidheid bij het gebruik van uw kauwspieren?

Kaakfysiotherapie nodig?
Neem dan contact op met Fysio-Aktief.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Goed opgeleide professionals

De kaakfysiotherapeut behandelt pijnklachten en/of functiestoornissen van het kaakgewricht. Kaakfysiotherapie helpt bij gezondheidsproblemen rondom uw kaak, hoofd en nek.

De kaakfysiotherapeut is deskundig op het gebied van het kauwstelsel. Hoofdpijn en/of nekklachten kunnen voortkomen uit het kaakgewricht. Door een bewegingsonderzoek stelt onze kaakfysiotherapeut vast of het kaakgewricht inderdaad verantwoordelijk is voor deze klachten.

Werkwijze

Na een gedegen onderzoek van de kaak- en nekgewrichten aangevuld met onderzoek van het kauwstelsel (spieren) kan vastgesteld worden wat de oorzaak van de klachten is. Middels gerichte behandeling kan het bewegen van de kaak geoptimaliseerd worden en kunnen pijnklachten verholpen worden. Ook na een operatie aan het kaakgewricht of kauwstelsel kan de kaakfysiotherapeut u begeleiden in het optimale herstel.

Heeft u gespecialiseerde hulp nodig?
Neem dan contact op met Fysio-Aktief.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Kaakfysiotherapeuten bij Fysio-Aktief

De getoonde specialisten kunnen aan u worden toegewezen wanneer u een fysiotherapeut nodig heeft.
René Verbeek

Inzet van onze kaakfysiotherapeuten

Onze kaakfysiotherapeuten worden ingezet bij verschillende klachtenbeelden.

De weg naar een betere gezondheid

Bent u benieuwd of de therapeuten van Fysio-Aktief u kunnen helpen? Heeft u een specifieke klacht of doorverwijzing van een arts of specialist? Neem nu contact met ons op en maak een eerste afspraak. De therapeuten van Fysio-Aktief staan voor u klaar!

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.