Skip to main content

Revalideren bij Fysio-Aktief

Bent u recent geopereerd of langer uit de roulatie geweest door fysieke klachten? Binnen de revalidatietrajecten van Fysio-Aktief gaat u onder begeleiding van de gespecialiseerde fysiotherapeut trainen voor uw belastbaarheid.

Revalidatie is bedoeld om beweeglijkheid, spierkracht en coördinatie op te bouwen. Dit alles binnen de mogelijkheden van de fase van belastbaarheid waar u dan in zit, volledig ‘op maat dus’. Door deze actieve revalidatie training wordt u snel teruggebracht in het algemeen dagelijks functioneren werk en/of sport.

Om u de beste zorg te kunnen verlenen beschikt Fysio-Aktief over geavanceerde trainingsapparatuur en een specifieke tillift. Dit alles wordt ingezet om uw revalidatietraject optimaal te ondersteunen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten

De therapeuten bij Fysio-Aktief zijn gespecialiseerd in het behandelen van specifieke klachten. Na het uitvoerig onderzoeken van uw klachten en het stellen van een juiste diagnose wordt er samen met u een behandelplan opgesteld.

Onze therapeuten hebben naast hun fysiotherapie opleiding ook een verbijzondering of een masteropleiding gedaan. Wij hebben onder andere een specialist voor hoofdpijn & duizeligheid, rugklachten, sport gerelateerde klachten en een gespecialiseerde therapeut voor neurologie. Bij Fysio-Aktief vindt u de juiste therapeut voor behandeling van uw klachten.

De weg naar een betere gezondheid

Bent u benieuwd of de therapeuten van Fysio-Aktief u kunnen helpen? Heeft u een specifieke klacht of doorverwijzing van een arts of specialist? Neem nu contact met ons op en maak een eerste afspraak. De therapeuten van Fysio-Aktief staan voor u klaar!

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.