Skip to main content

Samenwerkingen

Fysio-Aktief gelooft in de kracht van samenwerken. Samenwerking tussen verschillende hulpverleners en specialisten zorgt voor het bevorderen van uw herstel. En dat is waar het ons om gaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Medisch Centrum Iepenhof

Fysio-Aktief Woerden is gevestigd in Medisch Centrum Iepenhof. In dit gezondheidscentrum werken verschillende zorgverleners zoals huisartsen, diëtisten, podotherapeuten en fysiotherapeuten nauw samen om u de juiste zorg te bieden.

Kwaliteit van zorg

Fysio-Aktief levert kwalitatief hoofwaardige fysiotherapeutische zorg en trainingen. Wij  onderscheiden ons door service, kwaliteit en transparantie.

Als praktijk zijn wij aangesloten bij de landelijke PREM metingen via Qualiview.
Dit betekent dat onze patienten ons na behandeling feedback geven en hun ervaringen met ons delen. Onze PREM score wordt live met u gedeeld op de website.

Onze organisatie werkt conform HKZ normen en is continue bezig met evaluatie en kwaliteitsverbetering volgens de hoogste zorgstandaarden.

Een samenwerking met Fysio-aktief aangaan?

Wilt u een samenwerking met Fysio-Aktief aangaan? Of bent u benieuwd naar onze samenwerkingen en wilt u meer informatie daarover? Neem contact op en we maken graag tijd voor u, uw vragen en/of uw voorstel.