Skip to main content

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is dé specialist als het gaat om uw houding en uw bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op alle onderdelen van uw lichaam die betrokken zijn bij bewegen.

Bij klachten in spieren, banden en/of gewrichten helpt de fysiotherapeut u op weg naar optimaal herstel. Klachten kunnen ontstaan door fysieke overbelasting of een verkeerde houding. Ook kunt u bij de fysiotherapeut terecht als u moet herstellen van een operatie of wanneer u een (sport)blessure hebt.

Fysiotherapie nodig?
Neem dan contact op met Fysio-Aktief.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Goed opgeleide professionals

Nagenoeg alle fysiotherapeuten bij Fysio-Aktief zijn of worden opgeleid tot Master Manueeltherapeut of verbijzonderd fysiotherapeut (Mmt/ Mft). Zo kunt u er zeker van zijn dat wij u de beste zorg kunnen leveren.

Fysio-Aktief is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en de Vereniging voor Vrijgevestigde Fysiotherapeuten.

Werkwijze

Wij luisteren naar uw klacht(en)en kijken naar uw houding en bewegingen. Indien nodig, hebben wij contact met uw huisarts of specialist. Is het beeld duidelijk, dan stellen wij in overleg met u een behandelplan op. Uiteraard is het plan altijd gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en inzichten. Naast de behandeling geven wij uiteraard ook preventief advies over hoe de klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Heeft u gespecialiseerde hulp nodig?
Neem dan contact op met Fysio-Aktief.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Fysiotherapeuten bij Fysio-Aktief

De getoonde specialisten kunnen aan u worden toegewezen wanneer u een fysiotherapeut nodig heeft.
Paul den Hollander
René Verbeek
Jonno Teegelbeckers
Ellen Benningen
Jordy Oosterman
Jesse Huurman
Esther Kliphuis

Inzet van onze fysiotherapeuten

Onze fysiotherapeuten worden ingezet bij verschillende klachtenbeelden.

De weg naar een betere gezondheid

Bent u benieuwd of de therapeuten van Fysio-Aktief u kunnen helpen? Heeft u een specifieke klacht of doorverwijzing van een arts of specialist? Neem nu contact met ons op en maak een eerste afspraak. De therapeuten van Fysio-Aktief staan voor u klaar!

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.