Skip to main content

Orthopedie en revalidatie

Na een orthopedische ingreep of operatie is een adequate revalidatie van zeer groot belang. Het uiteindelijke resultaat na een operatie hangt voor een groot deel af van het revalidatietraject voor én na de medische ingreep. 

Heeft u orthopedie nodig?
Neem dan contact op en een specialist.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Training en orthorevalidatie

Bij Fysio-Aktief hebben we een actieve en zeer intensieve benadering van revalidatie. Zo kunt u al voorafgaand aan uw ingreep bij ons terecht voor een pre-operatief trainingstraject. Deze BIBO-methode (Better in Better out) bespoedigt het herstel naderhand significant. Na uw orthopedische ingreep wordt er een intensief post-operatief trainings- en behandelprogramma voor u opgesteld om uw einddoel in het functioneren te kunnen behalen.

De fysiotherapeuten van Fysio-Aktief werken nauw samen met de orthopedisch chirurgen van St Antonius ziekenhuis, Annatommie en het Groene Hartziekenhuis.

De weg naar een betere gezondheid

Bent u benieuwd of de therapeuten van Fysio-Aktief u kunnen helpen? Heeft u een specifieke klacht of doorverwijzing van een arts of specialist? Neem nu contact met ons op en maak een eerste afspraak. De therapeuten van Fysio-Aktief staan voor u klaar!

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.